Chistian With har lang erfaring med immaterialrett, personvern og tech, og har siden han kom inn i ledelsen ved Rubicon TV våren 2014 hatt ansvaret for den juridiske rådgivningen i alle deler av medieselskapets forretningsdrift.

-Jeg har hatt mange fantastiske år i Rubicon og Endemol Shine-systemet, men når jeg nå tar steget inn i advokatbransjen igjen, var Bing Hodneland et opplagt valg. Firmaet er allerede ledende innenfor medie- og IKT-sektoren, og jeg kjenner godt flere av de dyktige advokatene som jobber der. Jeg håper å kunne bidra ytterligere til å styrke firmaets betydelige posisjon i disse sektorene, sier With i en pressemelding. 

Annonse

Advokat/advokatfullmektig i enhet for prosedyre

Talsperson for Bing Hodneland Jon Wessel-Aas opplyser at firmaet nå vil ha 13 advokater på feltet medie- og IKT-rett.  

-Vi er stolte av og svært fornøyd med å få Christian inn i vårt fagmiljø. Vi er i rask vekst på feltet, og Christian er et meget solid bidrag til vår evne til fortsatt å kunne yte tjenester av høy kvalitet til eksisterende og nye klienter, sier Wessel-Aas.

Regnskapstallene viser at Bing Hodneland fra 2015 til 2016 hadde en økning i driftsinntektene på 18,4 prosent, med en omsetning på 61 millioner i 2016. Driftsresultatet økte i samme periode med 43 prosent, til 19 millioner.