Ekspedisjonssjef Steinar Undrum (64) går av som ekspedisjonssjef for Konkurransepolitisk avdeling, og nå er hans etterfølger ansatt.

Annonse

Spennende stilling som konsernadvokat - vi søker deg med erfaring innen eiendomsutvikling

Det ble Camilla Bretteville Froyn (47), som siden 2013 vært avdelingsdirektør og leder av seksjon for næringsøkonomi i Næringspolitisk avdeling i Nærings- og fiskeridepartementet.

Det opplyser departementet på sin hjemmeside.

camilla-froyn
Camilla Bretteville Froyn. (Foto: Næringsdepartementet).

Froyn var i ti år tilknyttet Cicero, Senter for klimaforskning, før hun i 2007 ble ansatt i Finansdepartementet, og er cand. polit. fra Universitetet i Oslo med hovedfag i økonomi og doktorgrad i samfunnsøkonomi fra samme sted.

Konkurransepolitisk avdeling har hånden på rattet i helt sentrale politiske spørsmål i norsk økonomi: Reguleringen av offentlige anskaffelser for nesten 500 milliarder årlig, reguleringen av hele det veldige støtteordningssystemet, og generell utforming av norsk konkurransepolitikk.

Avdelingen har ansvaret for å ivareta norske interesser i regelverksutviklingen under EØS-avtalen, og har dessuten ansvar for etatsstyringen av Konkurransetilsynet, Konkurranseklagenemnda og Klagenemndssekretariatet.

Froyn begynner i stillingen 1. juni. ​