Annonseinfo

Det er én stor forskjell mellom jobbdatabaser og stillingssiden på Rett24: På jobbdatabaser treffer du de juristene som aktivt leter etter en ny jobb. På Rett24 treffer du alle.

Her kan du lese om hvem du når gjennom Rett24

Stillingsannonsene på Rett24 er godt lest!

Standard annonseprodukter er:

  • Ordinær rubrikkannonse, med midlertidig eksponering i karusell på førstesiden og på artikkelnivå, samt plassering i samlesiden for annonser. Annonsen ligger ute så lenge du har bruk for den. Vi forbeholder oss retten til å ta den ned etter seks uker, om ikke annet er avtalt. 
  • Standard rubrikk som over, pluss fremhevet annonse i eget banner øverst på forsiden og alle nyhetssider, i rotasjon med maksimalt to andre annonsører. Dette vil i en normal uke gi rundt 20.000 visninger, dersom utsolgt. 

Spredning til Rett24s følgere på Facebook, Twitter og LinkedIn er inkludert. 

Prisen for en ordinær rubrikkannonse er kr 6900,-. Ytterligere eksponering med bannerannnonse i én uke koster kr 6000,- i tillegg. Ønsker du hjelp til å produsere bannerannonsen, har vi en gunstig avtale med en fast underleverandør.

Alle priser eks. mva.

Har du andre spørsmål, eller ønsker du å bestille en annonse for en stilling eller et produkt, kontakt oss på epost eller telefon 95138941. Vi holder alltid åpent.