Rödl Partner ble grunnlagt i Nürnberg i 1977, og har sitt hovedkontor der. Firmaet har siden den gang ekspandert til 5260 ansatte, med 107 kontorer i 50 land, opplyser firmaet i en pressemelding. Rödl Partner er med det Europas sjuende største advokatfirma.

– Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører. Uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge.

Annonse

Jurist med interesse for EØS-rett – rådgiver/seniorrådgiver

– Ikke minst drevet av den raskt økende interessen fra våre tyske klienter, har vi økt vår tilstedeværelse i Danmark og Finland vesentlig – det var et logisk neste skritt for Rödl Partner å ta steget inn i Norge. Vårt lange og gode samarbeid med Seland Orwall, var et godt fundament for dette, uttaler Christian Rödl, CEO og styreleder i Rödl Partner.

Jobbe i Berlin

For medarbeiderne innebærer fusjonen mulighet til utplassering inn og ut av Norge.

– For eksempel vil det være mulig å få utveksling til Berlin eller en av de 106 andre byene selskapet har kontor, og vi ser også frem til å få kolleger fra utlandet som tar utplassering hos oss i Norge, sier Jørgen Sandaas Jynge.

Seland Orwall ble etablert av Johan S. Seland og 4 andre i 1993. Firmaet har ifølge egen hjemmeside 15 partnere og advokater, primært spesialisert innen skatt, selskapsrett og fast eiendom.