Rödl Partner ble grunnlagt i Nürnberg i 1977, og har sitt hovedkontor der. Firmaet har siden den gang ekspandert til 5260 ansatte, med 107 kontorer i 50 land, opplyser firmaet i en pressemelding. Rödl Partner er med det Europas sjuende største advokatfirma.

– Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører. Uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge.

– Ikke minst drevet av den raskt økende interessen fra våre tyske klienter, har vi økt vår tilstedeværelse i Danmark og Finland vesentlig – det var et logisk neste skritt for Rödl Partner å ta steget inn i Norge. Vårt lange og gode samarbeid med Seland Orwall, var et godt fundament for dette, uttaler Christian Rödl, CEO og styreleder i Rödl Partner.

Jobbe i Berlin

For medarbeiderne innebærer fusjonen mulighet til utplassering inn og ut av Norge.

– For eksempel vil det være mulig å få utveksling til Berlin eller en av de 106 andre byene selskapet har kontor, og vi ser også frem til å få kolleger fra utlandet som tar utplassering hos oss i Norge, sier Jørgen Sandaas Jynge.

Seland Orwall ble etablert av Johan S. Seland og 4 andre i 1993. Firmaet har ifølge egen hjemmeside 15 partnere og advokater, primært spesialisert innen skatt, selskapsrett og fast eiendom.