–Vi har de siste årene opplevd økt oppdragstilfang fra hele Nord-Norge, og særlig Finnmark. Da vi etter hvert forstod at det var mulig å etablere Angell Advokatfirma i Finnmark var det en «no brainer», skriver daglig leder i Angell Advokatfirma, Snorre Nordby, i en pressemelding firmaet sendte ut onsdag.

Angell Advokatfirma omtaler seg som Nord-Norges eldste advokatfirma, da det ble etablert allerede i 1900. I dag er firmaet tilknyttet Eurojuris, og har 11 advokater.

Annonse

Erfaren advokat/-fullmektig innen M&A

25 millioner til sammen

Styreleder Thomas Benson opplyser til Rett24 at firmaet i fjor omsatte for 21 millioner. Det er litt opp fra 19,4 i 2022, men omtrent på nivå med årene før.

Fusjonspartner Kirkesæther & Co het inntil nylig Rønning og Kirkesæther & co, men ble til bare Kirkesæther etter at advokat Espen Rønning i fjor tiltrådte som kommuneadvokat i Hammerfest.

Kirkesæther & Co omsatte i fjor for rundt fire millioner, og består av to advokater.

Vil utvikles i Hammerfest

– For oss blir det spennende å ta del i et større advokatfirma. Vår
størrelse gjør at vi kan tilby god og spesialisert bistand til hele Nord-Norge. Vi har merket oss at Angell Advokatfirma også har håndtert store saker den siste tiden og er i en god posisjon til også videreutvikle det i Finnmark. For vår del har det vært viktig at vårt kontor i Hammerfest skal fortsette, og ikke minst utvikles, sier styreleder i Kirkesæther & Co, Alf Kirkesæther.

Totalt blir det 15 ansatte i den nye enheten.