Det er ingen tegn til lavkonjunktur i tallene Arntzen de Besche etterhvert skal rapportere i årsregnskapet for 2023. Managing partner Håvard Sandnes opplyser at omsetningen ser ut til å lande på 567 millioner kroner.

Det innebærer en vekst på 22 prosent fra 465,6 millioner i 2022.

Tar tre advokater fra Grette

– 2023 var et oppløftende år for Arntzen de Besche. Jeg tror resultatet blir rett over 300 millioner kroner, opp fra cirka 216 millioner i 2022. Vi har hatt noen få flere advokatårsverk hos oss i 2023 enn det vi hadde i 2022, men veksten har først og fremst kommet gjennom økt aktivitet i de fleste delene av firmaet, særlig innen tvisteløsning. Vi har rett og slett jobbet litt hardere enn året før, og det har en tendens til å vise seg i regnskapene, sier Sandnes.

DSCF0529.jpg
Stig Walle, Thomas Borch-Nilsen, Snorre Nordmo og Øyvind Greaker Bjørndal går til Arntzen de Besche.

Et resultat på drøyt 300 millioner innebærer en vekst på snaut 40 prosent fra 2022. Arntzen de Besche har i dag snaut 180 medarbeidere i i Oslo, Stavanger og Trondheim, hvorav drøyt 60 er partnere. Torsdag presenterte Sandnes fire nye partnere i firmaet:

  • Stig Walle, Thomas Borch-Nilsen og Øyvind Greaker Bjørndal går til Arntzen de Besche fra Grette.
  • Snorre Nordmo går til Arntzen de Besche fra Wikborg Rein.

Annonse

Førsteamanuensis / førstelektor / høgskolelektor i rettsvitenskap

Satser mot energi

– Vi er glade for at disse partnerne vil komme til oss, fordi vi ønsker vekst og flere hyggelige og dyktige kollegaer. Stig, Thomas og Øyvind har jobbet mye mot fornybar- og energi-bransjen, både med transaksjonsarbeid, tvisteløsning og rådgivning. Med rekrutteringen av Snorre får vi ombord en hyggelig og dyktig partner som virkelig kan kapitalforvaltningsbransjen. Til tross for usikre tider, er det ingen tvil om at kapitalen vokser, og at kapitalen må forvaltes. Kapitalforvaltning er undergitt et regelverk som blir stadig mer komplekst, og jeg tror ikke Snorre blir arbeidsledig med det første, sier Sandnes.

Han sier aktiviteten i firmaet så langt i år er høyere enn på tilsvarende tidspunkt i fjor, og håper rekrutteringen skal være med på å øke farten ytterligere.

– Jeg blir nok nødt til å revidere budsjettet i løpet av vårsesjonen, sier Sandnes.