Mannen, som er advokat, skal ha levert inn advokatbevillingen sin, skriver Bergensavisen. Ifølge avisen skal han likevel inntil nylig ha praktisert som advokat.

I tiltalen er det ifølge avisen listet opp flere tilfeller av vold, trusler og skremmende atferd mannen angivelig skal ha utsatt familien sin for helt siden tilbake til begynnelsen av 2000-tallet.

Ifølge BA skal det blant annet være snakk om dytting, slag i ansiktet eller armen, trusler, kniping, kasting av gjenstander, lugging og nedsettende ordbruk.

Annonse

Konkurranserettsteamet i Haavind opplever økt oppdragsmengde og søker en ny advokat eller advokatfullmektig for å styrke teamet!

Erkjenner ikke skyld

– Saken ble anmeldt for en tid tilbake og det har vært en god del etterforskning. Vi mener å kunne føre bevis for det som står i tiltalen, sier politiadvokat Katharina Fenc Nesse til avisen.

Straffen for mishandling i nære relasjoner er fengsel inntil seks år. Han erkjenner ikke straffskyld.

– Han erkjenner ikke straffskyld, og han praktiserer ikke i dag som advokat. Han vil bruke tiden til å forberede seg til rettssaken til høsten. Han ser fram til å få belyst hele saken i sin fulle bredde og tilbakevise beskyldningene som er rettet mot ham, sier forsvareren, advokat Torbjørn K. Sognefest.

Det er satt av sju dager til straffesaken i oktober i Hordaland tingrett.