Se stillingsannonsen her

Det er 20 år siden Advokatfirmaet Legalis ble grunnlagt av Henrik Jensen og Morten Sand. Firmaet har i alle år konsentrert seg om privatmarkedet, med familie og arv, eiendom, personskade og arbeidsrett som sentrale arbeidsområder.

Kraftig vekst

Driften var solid, jevn og stabil, men fra 2014 har et team under ledelse av Torstein Bae virkelig fått sving på sakene.

11,5 millioner i driftsinntekter i 2014 ble til 20 millioner i 2016. I år regner firmaet med å vokse ytterligere 25 prosent, til 25 millioner i omsetning.

- Det har gått veldig bra de siste årene, og nå i desember overtar vi helt nyoppussede lokaler i Universitetsgata. Der får vi bedre muligheter til teamarbeid og samhandling på tvers av fagfelter, og selvsagt plass til flere medarbeidere, sier Bae.

Sjakk-mester

Torstein Bae vil for mange være kjent som sjakk-kommentator fra NRK. Han har selv vært på landslaget i sjakk, og ble i 2007 tildelt tittelen Internasjonal mester, etter at han kom over 2 400 i rating.

Torstein Bae

Selv om han nå prioriterer advokatvirksomheten, er han jevnlig å se på skjermen. I romjulen er han hyret inn for å kommentere sjakk-VM i Saudi-Arabia.

- Men det blir fra Marienlyst, da, legger han til.

Privat og corporate

Legalis er samarbeidspartner med LOs medlemfordelsordning, og har dermed en jevn tilførsel av privatrettslige saker fra LOs medlemsmasse. Men selv om firmaet tradisjonelt har operert mest i privatmarkedet, er selskapet også inne i mer klassiske forretningsjuridiske felter.

Klientene er bedrifter i alle størrelser, fra multinasjonale selskaper til lokale firma. Sakstyper som håndteres av avdelingen for forretningsjuss, inkluderer oppstart og fusjon av selskaper, varemerke- og opphavsrett, markedsføringsrett, næringseiendom og kontraktsrett.

Søker advokat

Legalis søker nå etter en advokat med erfaring innen familie- og arverett, og med evne til å kommunisere godt med klienter. Firmaet legger vekt på å være langt fremme teknologisk, og gode IT-kunnskaper er en styrke. Evne til å samarbeide godt med kolleger er en forutsetning.

Interesserte bes sende en kort søknad til [email protected] med CV og vitnemål vedlagt.