Det fremkommer i en pressemelding fra selskapet.

Advokatfirmaet Seland Orwall ble etablert av Johan S. Seland og 4 andre i 1993, og har i dag snaut 20 advokater innen særlig skatte- og avgiftsrett, fast eiendom, selskapsrett og arbeidsrett. I april i fjor slo de hodene sammen med det internasjonale selskapet Rödl Partner, som er et internasjonalt  rådgivnings og revisjonskonsern med 5500 ansatte i 55 land.

Annonse

Haavind inntar Nord-Norge for vår nye storsatsning! Vil du være med?

Oppkjøp

Samtidig byttet de navn til Seland Rödl Partner. Nå fortsetter altså Rödl sitt inntog i Norge, gjennom oppkjøpet av regnskapsfirmaet Omega Accounting AS og dets polske søsterselskap Polish Connection.

«Gjennom oppkjøpet utvider Rödl Partner sitt fotavtrykk i det norske markedet, som allerede er godt etablert gjennom samarbeidet med Advokatfirmaet Seland | Rödl partner AS, som har kontorer i Oslo og Trøndelag. Oppkjøpet er ledd i en strategi for å tilby norske bedrifter et bredt utvalg av tjenester, juridisk rådgivning innen MNA, skatt- og avgift, finansregnskap, HR og lønn», skriver firmaet i pressemeldingen

– Vi har allerede et nært og godt samarbeid med Omega Accounting og Polish Connection i Polen. Gjennom oppkjøpet vil virksomhetene våre knyttes enda tettere sammen, og vi vil i tillegg til våre advokattjenester kunne tilby regnskapsførsel, -utlønning og andre outsourcing-tjenester til norske bedrifter, uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Advokatfirmaet Seland | Rödl Partner.