Seks av de sju partnerne ved SANDS kontor i Trondheim melder overgang til Wiersholm, skriver Finansavisen torsdag. Resten av kontoret består av 14 ansatte advokater og fullmektiger, samt én partner.

De seks som flytter er Morten Brandhaug, Martin Fevaag Larsen, Terje Bjørndahl, Frode Henning Antonsen, Eirik Edvardsen og Bård Solem. Det bekrefter ledende partner i SANDS Thomas Sando overfor Rett24.

Annonse

Vi søker advokater/advokatfullmektiger

Vil vokse

– Vi vil bruke tiden fremover til å sikre god ivaretagelse av klientenes interesser og arbeidsmiljøet til våre ansatte, spesielt ved trondheimskontoret, sier Sando.

Ledelsen i Wiersholm sier til avisen at firmaet har ambisjoner om å vokse i Midt-Norge, og at de ser for seg å være ti partnere i Trondheim innen nyttår. I dag er de én.

Havbruk

– Dette er ikke en takeover. Vi har vurdert personer, ikke advokatfirmaer, og vi nå har fått de partnerne vi mener er best innenfor de fagområdene vi er opptatt av å styrke i Trondheim, sier managing partner Stephan L. Jervell i Wiersholm.

Områdene firmaet trekker frem er særlig havbruk og teknologi.

Det er ikke første gang SANDS mister store deler av et lokalkontor til konkurrenter. I 2020 gikk to av de tre partnerne på Ålesund-kontoret over til Kvale. Dette som ledd i at totalt åtte SANDS-partnere meldte overgang.