Fredag kunngjorde firmaet at Sættem går inn som partner, etter å ha fått advokatbevilling.

– Vi er svært glade for å få Sættem inn i partnerskapet, og hans unike bakgrunn er et viktig tilskudd til fagmiljøet vårt, skriver advokat Anders Brosveet, managing partner i Elden Advokatfirma, i en pressemelding.

Annonse

Jurist til JUS – bli vår nye kollega!

Thor Kleppen Sættem føyer seg dermed inn i en rekke av tidligere og nåværende politikere med kortere eller lengre opphold i Elden. Dette inkluderer John Chr. Elden selv, som har vært vararepresentant på Stortinget, og navn som justisminister Emilie Mehl (Sp), nyutnevnt kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap), Fabian Stang (H) og André Oktay Dahl (H).

Sættem har tidligere vært byrådssekretær i Oslo, nestleder av Høyres sekretariat på Stortinget og statssekretær både i Arbeids- og sosialdepartementet og Justis- og beredskapsdepartementet under Solberg-regjeringen. Han har også vært politisk rådgiver i NHO.

– Elden Advokatfirma er mest kjent som strafferettsfirma, men jobber like mye med sivile saker som arbeidsrett, erstatningsrett, eiendomsrett og skatterett. Det er bredden i sakene som gjør nettopp Elden til et så spennende juridisk miljø, skriver Sættem i pressemeldingen.