Skal du rekruttere en jurist – enten til advokatvirksomhet, rådgivning, saksbehandling eller en lederstilling?

Ved å kunngjøre stillingen på Rett24, kan du anta at annonsen vil bli vist til de fleste av landets drøyt 20.000 yrkesaktive jurister.

Den mest leste annonsen i Rett24s historie oppnådde mer enn 2000 klikk.

Noen av våre kunder sier:

«Rett24 har på kort tid etablert seg som det sentrale mediet for nyheter fra Juss-Norge, og et godt sted også for annonser mot dette markedet. Vår stillingsannonse fikk svært mange treff, og bidro åpenbart til en stor og interessant søkerbunke»

Fredrik Sejersted, regjeringsadvokat

«Vi har god erfaring med å bruke Rett24 i rekruttering av advokater. Her når vi relevante søkere, og mange av våre søkere oppgir rett24.no som kilde til hvor de så stillingsannonsen først»

Anne Therese Bogen, HR-sjef i Thommessen

«På grunnlag av vår annonse på Rett24 har vi nå ansatt tre nye medarbeidere med super kompetanse»

Caroline Lund, Advokatfirmaet Lund & Co

Statistikken viser at antall lesere av Rett24 fortsetter å vokse, både på nyhetssidene og på samlesiden for stillingsannonser:

  • Normalt har Rett24 mellom 5000 og 6000 unike brukere hver dag
  • Ukentlig ligger antall unike brukere godt over 20.000
  • I oktober genererte disse brukerne mer enn 400.000 sidevisninger

Skreddersydd annonsemodell

Rett24 tar ikke betalt av leserne, og har ingen investorer. Alt innhold finansieres med andre ord av annonser, og for å lykkes med dette har vi plassert stillingsannonsene så tett som mulig inntil det redaksjonelle innholdet, i karuseller på forsiden og på artikkelnivå.

Slik har vi skreddersydd et annonseprodukt for deg som vil ha tak i også de kandidatene som ikke aktivt har søk liggende i de tradisjonelle jobbdatabasene.

Rett24 bruker Google Analytics til å telle brukere. Og selv om dette verktøyet ikke forteller hvem som leser Rett24, så kan Facebook si en hel del:

Rett24s Facebook-side har 3750 følgere, og av disse er

  • 56 prosent kvinner,
  • omtrent halvparten bosatt i Oslo,
  • 15 prosent under 25 år, og
  • 53 prosent under 35 år

Alle stillingsannonser på Rett24 blir vist i annonsekarusellene på forsiden, og på alle nyhetssider, og vises derfor til alle som er innom siden. Ekstra profilering kan oppnås med å legge en bannerannonse for stillingen på toppen av førstesiden eller i nyhetsartiklene.

For dypere presentasjon av stillingen og firmaet leverer vi også innholdsmarkedsføring, som for eksempel denne.

Ønsker du mer informasjon om og priser på våre annonseprodukter, kan du lese her, eller sende en mail til annonse@rett24.no.