Einar Heiberg går inn som partner i Bull & Co, og skal lede firmaets nye faggruppe for skatt og avgift. Der får han følge av Jan Martin Fjellestad og Morten Fjermeros.

– Vi tok et strategisk valg i fjor om å etablere skatt som et nytt kompetanseområde i Bull. Dette som en naturlig forlengelse av den veksten vi har hatt innenfor corporateområdet og generasjonsskifter den siste tiden. Einar er den tredje partnerrekrutteringen til denne satsningen i løpet av ett år, sier COO, Tine Wærsten i en pressemelding.

Annonse

Ledige stillinger i vårt team for Kapitalforvaltning og Finansregulatorisk

Partner og styreleder Stian Sørensen Schilvold opplyser til Rett24 at firmaet fjor omsatte for nesten 130 millioner kroner, noe som innebærer 36 prosent vekst fra 2019.

– Bull er ett av firmaene som nå er i sterkest vekst og utvikling i advokatbransjen, og muligheten til å lede den satsingen Bull nå gjør på skatteområdet kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Einar Heiberg i pressemeldingen om ansettelsen.

Han kommer til Bull fra Ræder, der han var faggruppeleder for firmaets skattegruppe. Heibergs makkere i skattegruppen er også kommet til firmaet det siste året. Fjellestad kom i likhet med Heiberg fra Ræder, mens Fjermeros kom fra Hjort i fjor.

Bull & Co har dermed i alt 33 partnere i selskapet.